Voor wie

Recreatiehoeve ‘Nieuw Vredestein’ is een groepsaccommodatie die uitstekend geschikt is voor groepsvakanties: scholen, (sport )-verenigingen en familiegroepen. Er is ruimte voor groepen tot en met 40 personen.
De prijsstelling gaat per persoon, waarbij het minimumtarief gebaseerd wordt op 25 personen. Wij maken graag een prijsopgave voor uw groep.
Doordat onze accommodatie over meerdere kleinere slaapkamers (voor 2 tot 6 personen) beschikt in plaats van grote slaapzalen zijn privacy en rust beter gewaarborgd.
Officiële trouwlocatie
De hoeve is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Texel. Wij kunnen er in overleg met u in combinatie met onze nostalgische schapenboet voor zorgen dat uw huwelijksdag een onvergetelijke en bijzondere ervaring wordt.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
In samenwerking met We love Texel adviseren wij u hier graag over.
Neem contact met ons op

TEXEL – EEN EILAND VOL AFWISSELING

Texel is het grootste Waddeneiland en biedt zonder twijfel de meeste afwisseling.
De 7 gezellige dorpjes van Texel hebben allemaal hun eigen sfeer. Ze worden omringd door heel veel natuur. Ook buiten de circa 40 officiële natuurgebieden bezit Texel een enorme vogelrijkdom en bijzondere planten, en niet te vergeten net zoveel schapen als mensen.
Het Nationaal Park Duinen van Texel beslaat meer dan een kwart van het eiland. En ook in het midden van Texel en langs de Waddenzee liggen veel natuurgebieden. Daarnaast treft u overal op het eiland overblijfselen aan van de roerige geschiedenis van Texel.
OMGEVING